Yrityksestä

Ajatus oman yrityksen perustamisesta kypsyi pitkään, mutta vihdoin palaset ja elämäntilanteet loksahtivat kohdalleen niin, että lokakuussa 2015 avautui pieni life style-puoti oman kodin kellaritiloihin. Yhteistyö Pulsan aseman kanssa alkoi vuonna 2019 ja kesän alussa puoti muuttikin toimimaan Pulsan aseman yhteyteen. Sisustaminen ja remontointi ovat kiinnostaneet minua koko aikuisikäni ja hyödynnän karttunutta kokemusta nyt myös yritystoiminnassa. Koulutukseltani olen puutarhatieteen maisteri sekä sisustussuunnittelija.

Puodin tuotevalikoimasta löydät pääosin sisustukseen liittyviä tuotteita, kuten pienhuonekaluja, tekstiilejä, sisustuksen pientavaroita, koruja ja asusteita sekä tuotteita puutarhaan. Puodin nimi ideoitiin yhdessä rakkaan ystävän kanssa ja se edustaa elämän tärkeitä asioita ja vastakohtia: huumoria, kotimaisuutta, vaaleaa-tummaa, kevyttä-vähän raskaampaa, naisellista-miehekästä.

Tärkeitä arvoja ovat hyvä palvelu ja laatu, ekologisuus, kierrätys, käsillä tekeminen ja kotimaisuus. Arvoja toteutetaan toiminnassa mahdollisuuksien mukaan. Pieni osa tuotteista valmistuu omalla verstaalla tai kotisohvalla ja omavalmisteissa materiaaleina käytetään mahdollisimman paljon kierrätettäviä raaka-aineita. Myös tarjolla olevien tuotemerkkien ja tuotteiden valinnassa ekologisuus sekä inhimilliset arvot otetaan huomioon.

Terveisin,
Tiina

Tiina