Yrityksestä

Ajatus oman yrityksen perustamisesta kypsyi pitkään, mutta vihdoin palaset ja elämäntilanteet loksahtivat kohdalleen niin, että lokakuussa 2015 avautui pieni life style-puoti oman kodin kellaritiloihin. Sisustaminen ja remontointi ovat kiinnostaneet minua koko aikuisikäni ja nyt pääsen hyödyntämään karttunutta kokemusta myös yritystoiminnassa. Koulutukseltani olen puutarhatieteen maisteri sekä sisustussuunnittelija.

Puodin tuotevalikoimasta löydät pääosin sisustukseen liittyviä tuotteita, kuten pienhuonekaluja, tekstiilejä, valaisimia, astioita, koruja ja naisten vaatteita sekä tuotteita puutarhaan. Pieni osa tuotteista valmistuu verstaalla puodin vieressä. Saatatpa törmätä puodissa joskus myös kouluikäisiin tyttäriimme, jotka ovat kovin innoissaan ”omasta kaupasta” ja jatkuvasti mukana ideoinnissa. Puodin nimi ideoitiin yhdessä rakkaan ystävän kanssa ja se edustaa elämän tärkeitä asioita ja vastakohtia: huumoria, kotimaisuutta, vaaleaa-tummaa, kevyttä-vähän raskaampaa, naisellista-miehekästä.

Tärkeitä arvoja ovat hyvä palvelu ja laatu, ekologisuus, kierrätys, käsillä tekeminen ja kotimaisuus. Arvoja toteutetaan toiminnassa mahdollisuuksien mukaan. Omavalmisteissa materiaaleina käytetään mahdollisimman paljon kierrätettäviä raaka-aineita - arkisia kotitalouden kierrätysmateriaaleja ja esim. käytettyjä huonekaluja. Myös tarjolla olevien tuotemerkkien ja tuotteiden valinnassa ekologisuus sekä inhimilliset arvot otetaan huomioon.

Terveisin,
Tiina

Tiina